Onze merken

dORIZON Media beheert een database van rond de 110.000 consumenten, welke we bereiken via diverse merken met elk hun eigen platforms.

WILD Magazine

Jaarlijks magazine

Reismagazine WILD verschijnt eenmaal per jaar in de maand juli. WILD schrijft over de mooiste wildlife- en natuurreizen, is 144 pagina's dik en is verkrijgbaar in winkels als AKO, Bruna, Primera en een enkele Albert Heijn.

Reis- & Vakantiekrant

Huis-aan-huis krant

In december verschijnt de Reis- & Vakantiekrant. Deze krant wordt verspreid in een oplage van 125.000 exemplaren waarvan er 100.000 worden verspreid in geselecteerde postcodegebieden van Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Rotterdam. 25.000 exemplaren worden in januari verspreid op evenementen als de Vakantiebeurs in Utrecht en Vakantiebeurzen in Amsterdam en Maastricht. Meer informatie over de Reis- & Vakantiekrant vindt u hier.

GoAmerika

Jaarlijks magazine

Reismagazine GoAmerika verschijnt eenmaal per jaar en wordt uitgegeven in samenwerking met reisorganisatie GoAmerika. Het magazine staat bol met informatie en achtergronden over reizen naar en door de Verenigde Staten. GoAmerika is een van onze branded magazines: tijdschriften die gekoppeld zijn aan een ander merk of bedrijf. Lees hier meer over onze branded magazines.


Canada Magazine

Jaarlijks magazine

Canada Magazine is een eenmaal per jaar verschijnende, 116 pagina's dike uitgave over reizen door Canada.

 

WINTER Magazine

Jaarlijks magazine

Deze 116 pagina's dikke uitgave is een inspiratiemagazine dat bol staat van de winterbeleving: een dik pak sneeuw, knapperend haardvuur, bijzondere accommodaties en de mooiste winterbestemmingen.