Over ons

dORIZON Media is uitgever en producent van magazines, zowel voor onze eigen portfolio als voor de meest uiteenlopende partners. Wij beheersen alle disciplines in het traject al 25 jaar tot in de puntjes: van idee tot creatie, van print tot online. En dat niet alleen, want ook op distributiegebied weten we de weg. Onze titels zijn verkrijgbaar bij o.a. AKO, Bruna, Primera, Albert Heijn en talloze webshops. Denkt u aan een magazine voor uw organisatie of klant en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

dORIZON Media werd in 1996 opgericht door Harald Kolkman. Na zowel op freelancebasis als in dienstverband gewerkt te hebben als illustrator, vormgever, tekstschrijver, advertentieverkoper en drukwerkbegeleider startte hij zijn eigen uitgeverij. Vijfentwintig jaar later heeft hij de beschikking over een ijzersterk netwerk van distributeurs, drukkers, schrijvers, fotografen, vormgevers en commerciële partners.

 

Na de opkomst van de tablets kwamen veel tijdschriften in zwaar weer terecht. Harald ontwikkelde echter een unieke werkwijze, waardoor hij zijn bedrijf door deze periode heen kon loodsen. Deze werkwijze bleek ook toepasbaar bij andere uitgeverijen. Een nieuw businessmodel was geboren. Meer weten over hoe u zo efficiënt mogelijk een prachtig tijdschrift produceert? Neem contact met ons op!