Portfolio

De Mooiste Rondreizen

De Mooiste Rondreizen is een vier keer per jaar verschijnende travelglossy van reislabel Meridian Travel, waaronder nog meer bestemmingsmagazines worden uitgegeven. De Mooiste Rondreizen inspireert de lezer tot het maken van een mooie (verre) rondreis en informeert over de mogelijkheden.

Opdrachtgever:

Meridian Travel

 

Manify

MANIFY is begonnen als een online lifestylemagazine voor de moderne man met gevoel voor stijl. Inmiddels is het magazine een gevestigde naam die er al bij was toen de term ‘lifestyle’ nog écht iets betekende. MANIFY voorziet Nederland al jaren van een mooie blend van unieke content en relevant nieuws, geregeld in samenwerking met sterke merken als Airbnb, Bacardí, De Bijenkorf, KIA en Harley-Davidson. Naast de site is er nu ook het magazine.

Eigen titel i.s.m. MagMedia

 

Fabulous Mama

Magazine over alles wat de jonge, ambitieuze en succesvolle vrouw met kinderen bezighoudt. De fabulous mama is tussen de 20 en 49 jaar, heeft een of meerdere kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar en is erg geïnteresseerd in persoonlijke verzorging, mode, gastronomie en reizen.

Opdrachtgever:

Oseberg Publishing

 

Indonesië

Deze uitgave werd geproduceerd in opdracht van de Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia en reislabel Meridian Travel. De eenmalige uitgave lag eerst drie maanden in de winkel (onder meer bij AKO, Bruna, Primera en Albert Heijn) en werd daarna verkocht via de webshop van Meridian Travel.
Opdrachtgever:
Garuda Indonesia

 

GoAmerika

GoAmerika is een jaarlijks verschijnende uitgave waarin reizen naar de Verenigde Staten centraal staat. De redactionele content van het magazine wordt gekoppeld aan de reisproducten van reisorganisatie GoAmerika. Het magazine ligt van december t/m februari in de winkels. Daarna is het verkrijgbaar via diverse webshops en de website van GoAmerika.

Opdrachtgever:

Style in Travel

 

Winter

Dit 116 pagina's dikke inspiratiemagazine staat bol van de winterbeleving: een dik pak sneeuw, knapperend haardvuur, bijzondere accommodaties en de mooiste winterbestemmingen. De uitgave is uitgegeven in eigen beheer i.s.m. PR bureau Check-In PR.
Eigen titel i.s.m.

Check-In PR

 

Winelife

WINELIFE is het enige winestylemagazine van Nederland en verschijnt zes keer per jaar. Het is een gevarieerd, lichtvoetig tijdschrift dat prikkelt en ontspant met verhalen over het maken van wijn, proefgidsen, wijngadgets, wijnboeken, interviews met wijnmakers, en reizen naar wijngebieden. Met WINELIFE heeft de wijnkaart geen geheimen meer voor je en weet je feilloos wijn te kiezen voor ieder moment, bij elk gerecht en voor ieder wijnschap.

Opdrachtgever:
Oseberg Publishing