Redactie(management) & productie

Door jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we zo efficiënt mogelijk een magazine kunnen maken zonder dat er budget gemorst wordt. U komt met het idee, wij doen de rest – op uw voorwaarden.

Er wordt wel eens gezegd dat het gedaan is met printmagazines, maar dat is maar net hoe je het bekijkt. Onze cijfers vertellen een ander verhaal. Dat veel tijdschriften het moeilijk hebben komt niet alleen door nieuwe ontwikkelingen online, maar ook omdat er soms nog net zo gewerkt wordt als jaren geleden. Dat kan tegenwoordig veel efficiënter. Kwestie van het juiste instrument op de juiste plaats. Mix & match.

 

Een magazine is nog altijd een bewezen medium om aandacht vast te houden, maar biedt tegenwoordig veel meer mogelijkheden dan alleen een glossy tijdschrift op een koffietafel. Wij laten u graag zien hoe we die maximaal kunnen benutten.


'Een magazine is nog altijd een bewezen medium om aandacht vast te houden '


Voorbeeld

Voor uitgeverij Oseberg Publishing produceert dORIZON Media de magazines WINELIFE en Fabulous Mama. De investeerders achter Oseberg Publishing gingen de samenwerking aan om deze compleet verschillende titels – gered uit een faillissement – weer levensvatbaar te krijgen. 

 

Er werd een nieuw budget vastgesteld en een plan de campagne in elkaar gezet. De sales wordt gedaan vanuit Oseberg Publishing, de productie van de magazines wordt volledig verzorgd door dORIZON Media. Door deze samenwerking heeft Oseberg Publishing geen omkijken naar alles wat bij het maken van een magazine te maken heeft, inclusief contracten met medewerkers van de uitgaves. De magazines zijn inmiddels gezonder dan ooit.